Набедиха жена от Габровско за крадла.На кадри, разпространени от Иванета Найденова в

...
Набедиха жена от Габровско за крадла.На кадри, разпространени от Иванета Найденова в
Коментари Харесай

Жена влиза в чужд имот в Габровско и си бере цветя, домати и ягоди ВИДЕО

Набедиха жена от Габровско за крадла.

На фрагменти, публикувани от Иванета Найденова в обществената мрежа Facebook, се вижда по какъв начин жена с ръкавици на ръцете се разхожда в двор на парцел, който се намира в габроското село Трапесковци. Въпросният парцел е на самата Иванета Найденова, а дамата, която се разхожда в двора на парцела, е набедена за крадла. Твърди се, че тя си бере цветя, домати и ягоди.

" Влиза си в двора все едно си е у дома! Бере си цветя, ягодки, доматки... дано й е зле ", написа Иванета Найденова към фрагментите, снимани от камери за видеонаблюдение, които са позиционирани в двора на парцела.

Иванета Найденова отбелязва, че тя и фамилията й не пребивават непрекъснато в селото - това е и повода дамата, набедена за крадла, да си разрешава да влиза в парцела без терзание.



Найденова е безапелационна, че не познава дамата, която посещава парцела й.

" Съседите споделиха, че е държанка на един съсед.. знаят я по какъв начин върви по дворовете ", добави тя.

Твърди се още, че дамата е посетила непознатия парцел най-малко 10 пъти, както и че представители на охранителна компания са й създали забележка за нерегламентираното влизане.

" Жената няма душевен проблеми. Предният път я предизвестиха от охранителната компания, не зная що за безочливост е това. Забележка има и от кметицата. Просто не й пука. Посещенията й много зачестиха и дано я видят всички... нека се види и тя! ", споделя още Иванета Найденова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР